Shopping Cart
Cober over ons


Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen met diamant van de collectie Cober zijn prachtig, duurzaam en exclusief. Witgoud is een fantastisch materiaal, om zijn fijne bewerkbaarheid en duurzaamheid. Het leent zich heel goed om diamanten of edelstenen in te verwerken. Witgouden trouwringen bestaan uit een legering van goud, zilver, koper en palladium en krijgt door dat laatste ingredient een mooie wit-lichtgrijze kleur. Om het echt helder wit te maken wordt uw witgouden trouwring voorzien van een toplaag van Rhodium. Deze laag zal er op ten duur wel weer vanaf slijten waardoor de ring vanzelf weer een beetje grijs zal worden maar de rhodium laag kan altijd opnieuw op de ringen worden aangebracht.

Handgemaakte witgouden trouwringen uit eigen atelier

Al onze trouwringen worden met de handgemaakt door ervaren goudsmeden.
Wij ontwerpen onze sieraden met de nieuwste technieken en de mooiste edelmetalen.
Het hele proces van ontwerp tot aan een eind product gebeurd in eigen huis.
Hierdoor kunnen wij prachtige unieke sieraden creëren van topkwaliteit.
U heeft bij ons een zeer ruime keus in ontwerpen en prijsklassen.
De prijs van een ring word mede bepaald door het gewicht en de edelstenen die erin verwerkt worden.

Witgouden ring voor dames

Een dames ring is qua gewicht vaak lichter en dus goedkoper dan een mannen ring maar door de ring in te leggen met edelstenen zoals diamanten word deze vaak duurder dan de trouwring voor de man. De collectie witgouden trouwringen voor dames is prachtig en uniek. Alle ontwerpen zij ontworpen door Juwelier Cober, edelsteenkundige en goudsmid in hart en nieren. Laat u verrassen door de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van witgouden trouwringen.

Witgouden ring graveren

Een naam, datum of tekst aan de binnenkant van uw trouwring laten graveren is bij juwelier Cober helemaal gratis mits u de ringen bij ons koopt. U heeft de keuze uit verschillende lettertypen. U geeft uw voorkeur aan en wij zorgen dat uw aangeleverde tekst netjes en correct in de ring wordt gegraveerd.

Witgouden trouwringen ook in het geelgoud

Heeft u witgouden trouwringen gezien op onze site maar u wilt deze liever in het geelgoud hebben? Dat kan want al onze trouwringen zijn te vervaardigen in een ander edelmetaal zoals: geelgoud, roodgoud, bicolor, tricolor, staal of platina. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag het aan Vincent, de trouwringen specialist van nederland.

Witgouden trouwring kopen?

Wilt u een prachtige witgouden trouwring kopen? Wij heten u van harte welkom. Samen met ons team informeren wij u graag over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij bij voorbaat op afspraak. Maak hier een afspraak.

Graag tot ziens,

Vriendelijke groet, Vincent Cober en team, juwelier Oss.

Maak hier uw afspraak!

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss