Shopping Cart
Cober over ons


Verlovingsringen

Verlovingsringen van het merk Cober

Verlovingsringen en Trouwringen ontwerper Vincent Cober ontwerpt en vervaardigd sinds 1991 de mooiste handgemaakte, verlovingsringen in eigen goudsmederij onder de naam Cober. Het merk Cober staat voor, exclusiviteit, prachtige sieraden van het hoogste kwaliteit. Wij maken verlovingringen in alle soorten edelmetalen zoals: witgoud, geelgoud, bicolor, platina of zilver. Alle verlovingsringen worden met liefde gesmeed door onze eigen goudsmeden. Wij garanderen dus echt 100% Nederlands ambachtswerk van topkwaliteit met 50 jaar garantie! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en diversiteit die juwelier Cober aanbied. Je partner ten huwelijk vragen is een prachtige gebeurtenis! Het begint eerst met een verlovingsring. Gun uzelf en uw partner de mooiste exclusieve verlovingsringen om de liefde te verzegelen.

Verlovingsringen uit eigen goudsmederij

Wist u dat geen enkele juwelier in Nederland hetzelfde doet als juwelier Cober, namelijk: alles in eigen beheer, sieraden ontwerpen, goudsmeden, diamant zetten en verkoop van de meest unieke collectie verlovingsringen.

Benieuwd naar onze verlovingsringen?

Het begint allemaal met een bezoek aan de juwelierszaak in Oss (Noord-Brabant), waar wij voor u klaar staan om samen met u uw droom ringen uit te kiezen. Laat u aangenaam verrassen en verwennen door onze schitterende kwaliteit en vriendelijke service. Wij maken graag genoeg tijd voor u vrij zodat u op een plezierige manier de juiste keuze kunt maken. Om u deze service aan te bieden werken wij bij voorkeur op afspraak. Gun uzelf en uw partner de allermooiste verlovingsringen van het land en kom langs in Oss, (Noord-Brabant) en proef de vriendelijke en gastvrije sfeer. U vind Juwelier Cober in het centrum van Oss op 5 min loopafstand van het NS station. Juwelier Cober in Oss is makkelijk bereikbaar via snelweg, A2 en A50 en ligt op 20 min afstand van 's-Hertogenbosch.

Juwelier Cober maakt en verkoopt de mooiste verlovingsringen van Nederland

Bekijk hier de route

Hier maakt u uw afspraak

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,

Vincent Cober en team, juwelier Cober in Oss


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss