[ X ]
KLANTEN AAN HET WOORD
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Kris en Nicolet Boon, Utrecht
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Anita en Hans, Roosendaal
 • Een perfecte bruiloft, en de trouwringen zorgde ervoor dat het helemaal compleet was. We zijn erg blij met onze keuze, dankjewel.

  Pleun en Mathijs, Rotterdam
 • Een nieuwe fase... een nieuwe trouwring... Cober begreep wat we zochten.

  Rieshie en Sharita, Utrecht
 • Wij waren op zoek naar trouwringen, witgoud maar konden geen juwelier vinden die ons idee kon vertalen in een prachtige sieraad. Al snel vonden we de trouwringen winkel in Oss. Online afspraak gemaakt en direct hadden wij het gevoel dat Vincent Cober ons goed kon helpen. Na de eerste digitale schets waren we gelijk verkocht! Wij zijn heel blij dat wij toch helemaal naar Oss zijn gereden want we hebben nu de trouwringen die we voor ogen hadden. Heel veel dank voor alles.

  Fam. Engelsman, Rotterdam
Shopping Cart
Cober over ons


Trouwringen voor mannen

Ringen voor mannen en heren trouwringen staan voor identiteit! Hoewel mannen voorheen meer ingetogen sieraden droegen, wordt de stijl van de hedendaagse man steeds gevarieerder. De trouwring voor de man staat dan ook meer en meer voor een eigen identiteit. Zo kiezen mannen vaker voor een wat meer uitgesproken trouwring. De ring mag steeds vaker uit twee kleuren goud bestaan. Ook wordt er regelmatig voor een breder exemplaar gekozen. Hieronder hebben wij een kleine selectie gemaakt van ringen specifiek voor heren. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook prachtige trouwringen samenstellen uit de overige trouwringen op onze website, of samen met u geheel nieuwe trouwringen ontwerpen.

Algemene voorwaarden  |   Houtstraat 15 5341 GG Oss       0031 (0)412 651 450
Federatie goud en zilver
Waarborg Holland
Creditcard logo's Veilig online shoppen bij Cober
Wij sponsoren Humphrey