[ X ]

KLANTEN AAN HET WOORD

 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Kris en Nicolet Boon, Utrecht
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Anita en Hans, Roosendaal
 • Een perfecte bruiloft, en de trouwringen zorgde ervoor dat het helemaal compleet was. We zijn erg blij met onze keuze, dankjewel.

  Pleun en Mathijs, Rotterdam
 • Een nieuwe fase... een nieuwe trouwring... Cober begreep wat we zochten.

  Rieshie en Sharita, Utrecht
 • Wij waren op zoek naar trouwringen, witgoud maar konden geen juwelier vinden die ons idee kon vertalen in een prachtige sieraad. Al snel vonden we de trouwringen winkel in Oss. Online afspraak gemaakt en direct hadden wij het gevoel dat Vincent Cober ons goed kon helpen. Na de eerste digitale schets waren we gelijk verkocht! Wij zijn heel blij dat wij toch helemaal naar Oss zijn gereden want we hebben nu de trouwringen die we voor ogen hadden. Heel veel dank voor alles.

  Fam. Engelsman, Rotterdam
Shopping Cart
Cober over ons


Trouwringen voor mannen

Trouwringen voor mannen zijn in grote aantallen te vinden in het trouwringen assortiment van Atelier Cober. Cober herentrouwringen staan voor kwaliteit en identitiet en zijn dus volledig aan te passen aan uw eigen wensen. Bij Cober helpen we u graag bij het vinden van uw droomtrouwring en geven u de mogelijkheid uw eigen trouwring te ontwerpen. Ook hoeft u zich niet te binden aan een set, wanneer uw partner liever een andere ring heeft is ook dit mogelijk. U bent van harte welkom onze ringen te komen bewonderen in onze trouwringen winkel, wij verzoeken u dan een afspraak te maken zodat wij er zeker van kunnen zijn u zo goed mogelijk te helpen bij de zoektocht naar uw droom trouwringen voor mannen.

Trouwringen voor vrouwen Maak hier uw afspraak!

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss