Shopping Cart
Cober over ons


Trouwringen

Witgouden trouwringen, trouwringen in geelgoud, bicolor, tricolor, zilver en platina bij juwelier Cober, trouwringen winkel in Oss. Vincent Cober, ontwerper van trouwringen ontwerpt, vervaardigd en verkoopt sinds 1991 een grote diversiteit aan trouwringen. Het gehele proces van ontwerpen, gieten, smeden en afwerken gebeurd in de trouwringen winkel en in onze eigen goudsmederij. Wilt u meer informatie over special geselecteerde trouwringen? Maak hier een afspraak.

Betaalbare trouwringen

Betaalbare trouwringen zijn terug te vinden in onze ruime collectie ringen.
Wilt u de collectie betaalbare trouwringen bewonderen en passen dan bent u van harte welkom in onze trouwringen winkel in Oss.

Exclusieve trouwringen

Exclusieve trouwringen met baguette geslepen diamant of robijn. Wij ontwerpen en vervaardigen de meest exclusieve trouwringen in witgoud, geelgoud, roodgoud of bicolor.
De collectie bijzondere en exclusieve trouwringen sieraden zijn maatwerk van topkwaliteit.

Trouwringen prijzen

De gemiddelde prijs van een trouwring begint vanaf € 500,00 tot € 5000,00 en hoger!
De prijs wordt mede bepaald door het gewicht, keuze materiaal en de aantal diamanten of edelstenen die in de ringen worden verwerkt. De gepubliceerde prijzen kunnen eventueel licht afwijken in verband met de fluctuerende goudkoers, aangezien de prijs van goud per dag zeer veranderlijk kan zijn.

Aanbieding trouwringen

Bij aankoop van de damesring krijgt u de herenring er gratis bij. Deze actie geldt op de door ons geselecteerde modellen en zolang de voorraad strekt!
Wilt u direct al onze aanbiedingen bekijken? Aanbiedingen trouwringen.

Trouwringen merken die wij verkopen

De trouwringen collectie's van de onderstaande merken kunt u via deze website online of in de trouwringen winkel bewonderen. Wij zijn dealer van de trouwringen merken:

Cober trouwringen
Meister trouwringen
Saint Maurice trouwringen
Furrer Jacot trouwringen
Gerstner trouwringen
Breuning trouwringen
Blumer trouwringen

Trouwringen winkel in Oss

De trouwringen winkel van juwelier Cober in Oss heet u van harte welkom. Samen met ons team informeren wij u graag over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij bij voorkeur op afspraak. Maak hier een afspraak.

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet, Vincent Cober en team, juwelier Cober in Oss© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss