[ X ]
KLANTEN AAN HET WOORD
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Kris en Nicolet Boon, Utrecht
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Anita en Hans, Roosendaal
 • Een perfecte bruiloft, en de trouwringen zorgde ervoor dat het helemaal compleet was. We zijn erg blij met onze keuze, dankjewel.

  Pleun en Mathijs, Rotterdam
 • Een nieuwe fase... een nieuwe trouwring... Cober begreep wat we zochten.

  Rieshie en Sharita, Utrecht
 • Wij waren op zoek naar trouwringen, witgoud maar konden geen juwelier vinden die ons idee kon vertalen in een prachtige sieraad. Al snel vonden we de trouwringen winkel in Oss. Online afspraak gemaakt en direct hadden wij het gevoel dat Vincent Cober ons goed kon helpen. Na de eerste digitale schets waren we gelijk verkocht! Wij zijn heel blij dat wij toch helemaal naar Oss zijn gereden want we hebben nu de trouwringen die we voor ogen hadden. Heel veel dank voor alles.

  Fam. Engelsman, Rotterdam
Shopping Cart
Cober over ons


Trouwringen

Trouwringen in witgoud, geelgoud of twee kleuren, zilver en platina bij juwelier Cober, trouwringenspecialist in Oss. Vincent Cober, ontwerper van trouwringen ontwerpt, en verkoopt sinds 1987 een grote diversiteit aan trouwringen. Het gehele proces van ontwerpen, gieten, smeden en afwerken gebeurd in de trouwringen winkel en in onze eigen goudsmederij.
Wilt u meer informatie over speciaal geselecteerde trouwringen? Hier ziet u een selectie van onze collectie: handgemaakte trouwringen, exclusieve trouwringen, bijzondere trouwringen of trouwringen voor mannen.

Betaalbare trouwringen

Betaalbare trouwringen zijn terug te vinden in onze collectie ringen. Wilt u onze betaalbare trouwringen bewonderen en passen? Dan bent u van harte welkom in onze trouwringenwinkel in Oss, we hebben een grote collectie op voorraad.

Trouwringen prijzen

De gemiddelde prijs van een trouwring begint vanaf €500,- tot €5.000,- en hoger! De prijs wordt mede bepaald door het gewicht, keuze materiaal en het aantal diamanten of edelstenen dat in de ring wordt verwerkt.

Trouwring met vingerafdruk

Wilt u de vingerafdruk van uw partner verwerkt hebben in uw trouwring? Een vingerafdruk is de afdruk van het lijnenpatroon op uw vingertop. Het lijnenspel op iedere vinger is uniek en deze kunnen wij op alle denkbare manieren prachtig graveren of etsen in uw trouwring of ander sieraad. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden over deze nieuwe ontwerp techniek, dan bent u van harte welkom in onze trouwringen winkel.

Aanbieding trouwringen

Bij aankoop van de damessring krijgt u de herenring er gratis bij. Deze actie geld op de door ons geselecteerde modellen en zolang de voorraad strekt! wilt u direct al onze aanbiedingen bekijken? Aanbiedingen trouwringen.

Trouwringen merken die wij verkopen

De trouwringen collectie's van de onderstaande merken kunt u via deze website online of in de trouwringen winkel bewonderen. Wij zijn dealer van de trouwringen merken:

Cober trouwringen
Christian Bauer Trouwringen
Niessing trouwringen
Meister trouwringen
Saint Maurice trouwringen
Furrer Jacot trouwringen
Gerstner trouwringen
Breuning trouwringen
Blumer trouwringen

Trouwringen winkel in Oss

De trouwringen winkel van juwelier Cober in Oss heet u van harte welkom. Samen met ons team informeren wij u graag over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij bij voorkeur op afspraak. Maak hier een afspraak.

Graag tot ziens en met hartelijke groet,

Vincent Cober en team,
Juwelier Cober te OssAlgemene voorwaarden  |   Houtstraat 15 5341 GG Oss       0031 (0)412 651 450