Shopping Cart
Cober over ons


Sieraden met diamanten

"Koning der edelstenen"

Sieraden met diamanten zijn er begeerlijk. Een diamant wordt niet voor niets de "koning der edelstenen" genoemd. Diamanten zijn daarom uitermate geschikt voor gebruik in exclusieve juwelen. De Cober collectie sieraden met diamant bestaat uit een gevarieerd en onderscheidend aanbod van juwelen die in ons eigen atelier vervaardigd en ontworpen worden. Omdat alleen het beste goed genoeg is, worden uitsluitend diamanten van hoge kwaliteit gebruikt voor het vervaardigen van Cober sieraden.

Niet zomaar een diamant

Sieraden van Cober worden niet met de eerst de beste diamanten vervaardigd. Onze ervaren edelsteendeskundige, Vincent Cober, controleert zelf alle diamnanten voordat ze worden gebruikt. Zijn expertise draagt bij aan de kwaliteit die wij te allen tijden waarborgen. U kunt hier meer lezen over de kwaliteit van onze diamanten. De mooiste diamanten vormen een prachtig geheel met onze op maat gemaakte sieraden.

Origineel en exclusief

Sieraden van Cober behoren tot de absolute top en worden exclusief in onze eigen zaak in Oss verkocht. Daarnaast worden onze sieraden in lage oplages vervaardigd, zodat de klant een bijzonder sieraad mee naar huis neemt. Deze exclusiviteit in combinatie met de unieke Cober designtaal, resulteert in sieraden die met kop en schouder boven die van andere juweliers uitsteken. Niet voor niets zijn wij de juwelier waar mensen heen gaan voor speciale en exclusieve sieraden.

Terug naar diamantenpagina


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss