[ X ]

KLANTEN AAN HET WOORD

 • "Toen mijn moeder overleed kreeg ik haar sieraden. Geen van de stukken was mijn smaak maar wegdoen was geen optie. Ik heb samen met mijn man een afspraak gemaakt Deze afspraak ga ik nooit meer vergeten! Vincent wist precies wat ik wilde en beschreef dit met veel respect. De ring die hij ontworpen heeft past helemaal bij mij! Zo is het voor mij de perfecte afsluiting van een hele moeilijke periode geworden waarvoor ik het hele team bij Cober dankbaar ben. Iedereen heeft echt aandacht en interesse, niets is gespeeld, professionele mensen die echt betrokken zijn."

  Nelleke, Oss
 • We kwamen bij Atelier Cober met een goed idee over onze wensen. Binnen de kortste keren waren we geslaagd met nog mooiere ringen dan we hadden bedacht. We zijn heel erg blij met de service en de fijne mensen bij Atelier Cober. Het heeft zeker bijgedragen aan onze perfecte trouwdag."

  Kris en Nicolet Boon, Utrecht
 • Wij hebben genoten van ons prachtige cadeau van Cober: twee prachtige dagen in Maastricht. Vorige week belden we om de voucher bij Hotel Beaumont deze week te verzilveren. We hebben genoten van een luxe hotelovernachting.

  Annette en Gilbert Vogels, Berghem
 • Stijlvol, chic en sportief,deze spang is mij lief.

  Ingrid van Driel, Oss
 • "Vincent, de ring is prachtig en precies zoals digitaal ontworpen. Alleen in het echt nog mooier! Dank je wel voor je vakmanschap en het leuke teamwork."

  Floor, Oss
 • We willen Vincent natuurlijk hartelijk danken voor onze samenwerking. We hebben de ringen om en zijn er enorm blij mee!

  Marieke en Gerard, Haarlem
 • Een perfecte bruiloft, maar de ringen zorgde ervoor dat het helemaal compleet was. We zijn erg blij met onze keuze, dankjewel.

  Pleun en Mathijs, Rotterdam
 • Een nieuwe fase... een nieuwe ring... Cober begreep wat we zochten.

  Rieshie en Sharita, Utrecht
 • Trouwen doe je maar een keer in je hele leven, en juist die dag moet geweldig zijn. De ringen zul je de rest van je leven dragen en het is belangrijk ze zorgvuldig uit te zoeken. Wij hebben alle tijd gekregen door de medewerksters van Cober en stellen dit zeer op prijs. Hierdoor hebben wij uiteindelijk onze droomringen kunnen kiezen!

  Sandra en Michel, Eindhoven
 • Uit de collectie hebben wij samen een mooi ontwerp gekozen, waarin het oude goud van mijn moeders oude sieraden is verwerkt. Het heeft een bijzondere waarde voor mij. Ik wil jullie allemaal graag bedanken voor jullie bijdrage.

  Maria, Amsterdam
 • Onze ringen herinneren ons eraan dat we van elke dag een feestje moeten maken.

  Maaike en Daniël, Scheveningen
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Anita en Hans, Roosendaal
Shopping Cart
Cober over ons
< Terug

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss