Shopping Cart
Cober over ons
< Terug

Goud verkopen?

Goud verkopen en direct cash krijgen? Wilt u vandaag nog weten hoeveel uw gouden sieraden waard zijn? Wij kopen oud goud op van particulieren en bedrijven. Wij taxeren gratis en vrijblijvend al uw gouden sieraden en geven u de hoogste goudprijs van de regio. Wij zijn een juwelier en zijn expert in de waardebepaling van goud, zilver en edelstenen. Wilt u méér dan 100 gram goud verkopen? Dan geven wij u een hoger bedrag per gram. Onze klanten komen uit heel Nederland en België om bij ons hun oude gouden sieraden (oud goud) te verkopen. Woont u in Den Bosch, Eindhoven of Arnhem? Dan loont het toch de moeite om bij juwelier Cober uw goud te verkopen door de hoge vergoeding.

Goudkoers & goudprijs

De goudkoers is de koers die de waarde van goud bepaald. Oud goud

De goudkoers veranderd dagelijks en is gekoppeld aan de wereldmarkt! Wilt u nu de "goudprijs vandaag" zien volgens de goudkoers? Wij geven u altijd de hoogste goudprijs van de regio.

Oud goud, wat is dat?

Oud goud zijn bv.: Gouden munten, gouden horloges, antiek goud, gouden kettingen, gouden oorbellen, gouden tanden en gouden kronen. Alle sieraden/objecten die gemaakt zijn van minimaal 8 karaat goud, vallen onder goud en kunnen ingewisseld/verkocht worden bij juwelier Cober in Oss.

Wat kunt u doen met oud goud?

Oud goud kunt u altijd bij ons verkopen en u kunt ook uw oude (kapotte) gouden sieraden, erfstukken laten omsmelten en daarvan een prachtig nieuw sieraad laten maken. Juwelier Cober, smelt goud, ontwerpt en maakt alle gouden sieraden met de hand in eigen atelier/goudsmederij. Gouden erfstukken kunnen goed dienen als basis voor het maken van bv. gedenksieraden.

Een waarde-check voor uw oud goud?

Verkoop uw oud goud tegen de dagelijkse goudprijs en krijg direct de waarde van uw goud uitgekeerd in contanten of een waarde-cheque. Met een waarde-cheque geven wij u een hogere goudprijs per gram terug voor uw oude gouden sieraden. De waarde-cheque is vrij te besteden in onze juwelierszaak. (Informeer naar de voorwaarden) Woont u niet in de buurt van Oss dan loont het toch de moeite om uw oud goud te verkopen bij juwelier Cober door de hoge vergoeding, zeker als u meer dan 100 gram wilt verkopen.

Oud goud taxeren en verkopen?

Het begint allemaal met een bezoek aan onze juwelierszaak in Oss, waar wij voor u klaar staan. Laat u verrassen door de hoge goudprijs en de vriendelijke service. Wij maken graag genoeg tijd voor u vrij zodat wij u optimaal kunnen helpen. Om u deze service aan te bieden werken wij bij voorkeur op afspraak.

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,

Vincent Cober en team, juwelier Cober in OssHier maakt u uw afspraak

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss