Shopping Cart
Cober over ons
< Terug

Graveren

Met een gravure kunt u uw trouwring een zeer persoonlijk tintje geven. Zo kunt u in uw trouwringen uw eigen handschrift laten graveren of er een vingerafdruk in laten graveren. Reikt uw inspiratie verder, schrijf dan een prachtig gedicht en laat dat voor altijd in de trouwring van uw partner zetten. Wij verzorgen natuurlijk machinale gravures, lasergravures en niet te vergeten: handgestoken graveerwerk. Dit laatste is prachtig ambachtelijk vakwerk. Cober Trouwringen verzorgd uitsluitend topkwaliteit handgestoken graveerwerk. Eventueel ook in uw eigen handschrift. Lasergravures zijn prachtig om uw eigen handschrift in de ring te graveren. Hier kunt u nog een teken of een tekening aan toevoegen die uw partner of uzelf karakteriseert en ook kunt u uw vingerafdruk prachtig laten verwerken.

De voornaamste reden om voor handgraveerwerk te kiezen is de duurzaamheid. Het materiaal wordt er echt uitgestoken en zal tijdens de levensduur van de trouwring beslist duidelijk leesbaar blijven staan.

U kunt bij het graveerwerk ook een briljant zetten aan de binnenkant van uw ring. Denk aan het puntje op de i als u een i of een j in uw naam hebt, of ergens in de datum verwerkt in plaats van een nul in de 2014/ 2015... Sommige mensen vinden dit een aantrekkelijk idee omdat de trouwring van de partner een diamant in zich heeft. Zodoende bestaan de ringen uit dezelfde elementen.

Wanneer uw datum nog niet helemaal zeker is door omstandigheden die u niet kunt plannen, is het nog niet zo’n gek idee om achteraf uw trouwring te graveren. Nu kunt u rustig trouwen en als het een feit is laten jullie de ringen met de juiste datum graveren..

Trouwring graveren


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss