Shopping Cart
Cober over ons
< Terug

Controleren, reparaties en opmaak

Wanneer u sieraden koopt, kun u ze het beste zo af en toe laten controleren en opmaken. De sieraden worden dan direct weer ontzien van losse vuildeeltjes of zeep en crème resten, waardoor ze weer gaan stralen als nieuw. Ook door het vele dragen van uw sieraden kunnen deze beschadigen.

Bij Cober beschikken wij over de beste apparatuur om uw sieraden door middel van trilling weer schoon te maken, maar ook kunnen wij uw sieraden polijsten. Door het polijsten krijgen uw sieraden weer de glanzende uitstraling die ze bij de aankoop hadden. Witgouden sieraden kunnen de witte kleur verliezen, maar door deze regelmatig te laten rhodineren kunnen wij er voor zorgen dat uw witgouden sieraden ook echt witgoud blijven.

controleren, reparaties en opmaak

Het is verstandig uw sieraden regelmatig te controleren, ieder half jaar wordt door ons aangeraden. Wij kunnen voor u kijken of alle steentjes in uw sieraden nog goed vastzitten, wanneer dit niet het geval is heeft de controle u behoed voor het verliezen van uw steentje. Vooral voor trouwringen en ringen wordt dit geadviseerd. Deze sieraden worden het meest gedragen. Ook gebruikt u uw handen erg veel waardoor ringen het snelste zullen slijten. Sieraden zonder stenen kunt u ook even laten controleren of deze bijvoorbeeld niet versleten zijn. Dit geldt vooral voor de scheen van een ring, die sneller verslijt door het dragen van de ring en sluitingen van halssieraden, armbanden en oorsieraden. Door het vaak om en af doen van de sieraden kan de sluiting op den duur haar kracht verliezen. Wanneer u denkt dat de sluiting niet meer goed werkt, twijfel dan niet om direct langs te komen. Wij zien in de meeste gevallen direct of het inderdaad zo is dat de sluiting toe is aan reparatie of in sommige gevallen vervanging.

Cober beschikt over een eigen atelier boven de winkel waar gewerkt wordt met de juiste apparatuur en expertise. De meeste reparaties worden binnen een week gemaakt, maar er is natuurlijk ook een mogelijkheid dat een reparatie meer energie en tijd zal kosten. Onze reparaties hebben, net als onze sieraden, een hoge kwaliteit en daar streven wij ook naar. Als u een reparatie brengt, geven wij u altijd een afhaalbewijs mee waarop een opdrachtnummer staat vermeld. Zo weten wij precies om welke reparatie het gaar wanneer u belt over de vordering of wanneer u deze op komt halen.


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss