Shopping Cart
Cober over ons


Klassieke Sieraden

Sieraden met bewezen kwaliteiten

Klassieke sieraden zijn al decennia lang ongekend populair en dit is natuurlijk niet gek. Het zijn sieraden zoals iedereen ze kent. Elegante ontwerpen vervaardigd van de mooiste edelmetalen en versiert met prachtige edelstenen. Onze collectie klassieke sieraden bevat een tiental schitterende stukken die kwaliteit uitstralen. We proberen klassieke waarden te combineren met ons onmiskenbare Cober design. Dit resulteert in een elegante en unieke collectie klassieke sieraden.

Een gevarieerde collectie

Klassieke sieraden worden dan misschien gekenmerkt door een klassiek ontwerp, dit wil niet zeggen dat er geen variatie in kan zitten. Onze collectie klassieke sieraden bevat een aantal ringen, maar ook verschillende hangers en oorknoppen. Stuk voor stuk unieke juwelen met een eigen karakter. In de basis worden al onze ontwerpen met de hand geschetst en daarna digitaal nagetekend. Een klassieke manier van werken die past bij onze prachtige klassieke sieraden.

Herkenbaar, maar toch eigen

Klassieke sieraden horen ontworpen te worden met een knipoog naar het verleden. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen interpretatie. Onze klassieke sieraden worden gekenmerkt door elegante en strakke ontwerpen met typische Cober design elementen. We proberen een geliefd klassiek sieraad in een nieuw jasje te steken zonder daarin door te slaan. U bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen naar onze collectie klassieke sieraden.

Maak hier uw afspraak!

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss