Shopping Cart
Cober over ons


Horloges

Schoonheid en functionaliteit in harmonie

Horloges worden al decennia lang niet meer gedragen voor hun primaire functie, het lezen van de tijd. Het is net zoals een ring of armband een accessoire dat erg smaakgebonden is en wordt gedragen als een sieraad. Onze collectie bestaat uit een tiental klokken van verschillende topmerken en onze eigen Cober horloges.

Exclusiviteit kent geen tijd

Horloges uit onze collectie zijn meer dan een hulpmiddel in het dagelijks leven. Het zijn kunstwerkjes die voortkomen uit het vakmanschap en de passie van de merken waar wij mee werken. Merken met een rijke historie en een eigen identiteit. Daarnaast hebben we onze eigen Cober horloges, die de kunst van het goudsmeden combineren met het technische aspect van een uurwerk. De collectie bevat uitsluitend klokken die bij de Cober filosofie aansluiten en niet bij iedere juwelier te koop zijn. De kwaliteit en exclusiviteit die u van ons gewend bent, vindt zijn weg in onze prachtige collectie horloges.

Zorgvuldig samengesteld

Horloges van verschillende topmerken zijn vertegenwoordigd in onze collectie. Een bijzonder en zorgvuldig samengestelde collectie die u in deze vorm nergens anders aantreft. De horloges vallen in verschillende prijsklasse en zijn qua ontwerpen erg divers. Onze klanten verwachten een goed gevarieerd aanbod en dat biedt onze collectie horloges.


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss