Shopping Cart
Cober over ons


Ringen en Armbanden

Cober ringen en armbanden

Sieraden van Cober onderscheiden zich van andere juwelen door hun unieke design. Cober ringen en armbanden worden in ons eigen atelier vervaardigd door een man met een visie. Vincent Cober heeft naam gemaakt met het ontwerpen van originele sieraden van hoge kwaliteit. Cober ringen en armbanden kunnen zich meten met absolute top op sieraden gebied, omdat er geen compromissen worden gesloten. Design en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dit zie je terug in al onze sieraden.

Niet zomaar een accessoire

Sieraden van Cober worden in kleine oplages vervaardigd, zodat de exclusiviteit gewaarborgd blijft. Het zijn niet zomaar accessoires die in een fabriek gemaakt worden. Onze ringen en armbanden worden met liefde onder strenge kwaliteitseisen vervaardigd. Met de grootste zorg worden edelmetalen en edelstenen uitgekozen om zo een zo'n mooi mogelijk eindresultaat te behalen. Cober ringen en sieraden zijn exclusief en uniek net zoals al onze sieraden.

Wij staan open voor uw inbreng

Sieraden van Cober worden speciaal voor u op maat gemaakt. We proberen onze ringen en armbanden tijdens het ontwerp proces te perfectioneren, maar dit wil niet zeggen dat u het daar helemaal mee eens bent. Wij luisteren daarom graag naar uw inbreng, om zo het sieraad helemaal naar uw wens te vervaardigen. Zelfs onze ringen en armbanden kunnen helemaal naar wens aangepast worden, net zoals onze andere sieraden.Maak hier uw afspraak!

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss