Shopping Cart
Cober over ons
< Terug

Over Ons

Van harte welkom op onze website!

Op deze pagina geven wij een introductie van onze ontwerp studio, goudsmederij en trouwringen winkel in het centrum van Oss, onze werkwijze en wat u als klant van ons mag verwachten zowel voor- tijdens maar vooral ook na uw aankoop. Bij Atelier Cober geloven wij dat het kopen van sieraden en trouwringen voorbij gaat aan een pragmatische keuze, het is absoluut een gevoel en een keus met het hart.

Wij wensen u veel plezier op onze website en staan u graag te woord bij al uw vragen of verzoeken.

Cober trouwringen liggend

Maatwerk

Sinds 2007 is onze webshop geopend, maar onze ontwerpstudio levert al 25 jaar maatwerk in sieraden en trouwringen en heeft buiten dat ook alle toonaangevende trouwring- en sieraden merken op één adres. Inspiratie, kennis en expertise ligt binnen hardbereik. Wilt u echter een sieraad buiten de gebaande paden dan kunnen wij voor u een maatwerk product maken. Eigentijds klassiek of juist superstrak design, meer of minder diamant, alles kan en er zijn geen grenzen.


Onze klanten inspireren ons ook doorlopend met prachtige nieuwe ideeën en wij willen deze frisse kennis graag met u delen. Heeft u interesse om deze uitdaging aan te gaan maak dan een afspraak met Vincent Cober, dan kunt u er zeker van zijn dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.

Bij Cober trouwringen maken wij onze eigen collectie bovendien geheel van gerecycled goud.
meer informatie over gerecycled goud

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is meer dan alleen een technisch goed product leveren. Dit uitgangspunt voor ons zo vanzelfsprekend dat we er tijdens de verkoop vaak niet eens meer over praten. Veel klanten van ons gaan hier gelukkig ook vanuit. Zo kan men zich concentreren op de mooie, emotionele en soms praktische kanten van de keuze. Op de pagina garantie geven we over onze technische kwaliteit meer tekst en uitleg.

Kwaliteit is meer. Zo moeten de collecties van alle merken moet up to date zijn. Verkoopsters moeten de collecties goed kennen en weten waar de verschillen en de mogelijkheden zitten. Door oprechte interesse in onze klanten kunnen wij ons bijzonder goed inleven en meedenken in wat de juiste keuze kan zijn. Mogelijk dragen wij opeens een compleet ander model aan om een geheel andere kijk op de zaak te geven De relatie met de merken moet meer dan goed zijn om het onmogelijke soms toch mogelijk te maken. De sfeer, de ambiance tot aan het geserveerde kopje koffie aan toe. De details maken kwaliteit.

Van het meten van de maat tot het afleveren van de ringen en het adviseren over de gravures en ook in lengte van jaren na de bruiloft zienZuiverheid diamanten wij u graag terug voor een eventuele opknapbeurt van uw ringen en het controleren van de diamanten zettingen.

Uniek

Wij zijn geen juwelier die commerciële collecties verkoopt, noch een juwelier die trouwringen erbij doet.

Ons product is maatwerk en een aantal zeer exclusieve producten van nichemerken en hoogwaardige ontwerpers. Van vrijwel alle sieraden en juwelier die in ons atelier zijn ontworpen en gemaakt bestaan er slechts 1 of enkele stuks. Daarnaast onderscheiden wij ons van de traditionele juwelier die inpandig ook trouwringen verkoopt. Wij zijn met onze trouwring winkel namelijk een van de weinige zaken in Nederland exclusief voor Trouwringen.

Alle ertoe doende topmerken kunt u op één adres vinden waarbij wij van diverse merken tevens premium dealer zijn. Dat betekend dat wij hiervan nagenoeg de gehele collectie in huis hebben, namelijk van Meister, Christian Bauer en Niessing

Cober Goudsmeden is het enige bedrijf in Nederland waar u alle door ons gevoerde merken met elkaar kan vergelijken.

Cober Goudsmeden en Cober Trouwringen zijn aangesloten bij:

Vereninging Goud en Zilversmeden

De Federatie Goud en Zilver


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss