Shopping Cart
Cober over ons


Zakelijke- en Relatiegeschenken.

Jubileum spelden en gouden onderscheidingen.

Bij Cober goudsmeden kunt u grote oplages of enkele stuks vervaardigen.

Zo kunnen wij voor uw personeel of zakelijke opdrachtgever allereers een foto realistische ontwerptekening voor een

zakelijk sieraad

maken. Tot onze klantenkring behoren bedrijven, instellingen en stichtingen maar ook overheden en politieke partijen. In het verleden hebben we zeer diverse producten gemaakt van logo's van bedrijven in grote oplage's tot het invullen van een specifieke wens in slechts enkele stuks.

Tot onze klantenkring behoren onder andere: Gemeenten Oss, Bernheze en Wijchen, Koninklijke Visio, De socialistische partij, Meubi-Trend, Noord-Brabants Museum, Pentax Benelux, Winterland Oss, Heesen Yachts, RCN, St.Marie, Organon/MSD en vele anderen.

In de praktijk werkt het als volgt. Nadat de opdracht duidelijk is geworden maken we de ontwerptekening. Na goedkeuring kan dit model kan worden geprint in was. Het originele 3D wasmodel kan worden gegoten in zilver of goud waarna het tot in de finesse kan worden afgewerkt. Dan worden van de onderdelen matrijzen gemaakt die vervolgens kunnen worden gegoten in serie. Wij leveren als u dit wilt uw producten en sieraden af in verzorgd verpakkingsmateriaal.Maak hier uw afspraak!

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss