[ X ]
KLANTEN AAN HET WOORD
 • "Toen mijn moeder overleed kreeg ik haar sieraden. Geen van de stukken was mijn smaak maar wegdoen was geen optie. Ik heb samen met mijn man een afspraak gemaakt Deze afspraak ga ik nooit meer vergeten! Vincent wist precies wat ik wilde en beschreef dit met veel respect. De ring die hij ontworpen heeft past helemaal bij mij! Zo is het voor mij de perfecte afsluiting van een hele moeilijke periode geworden waarvoor ik het hele team bij Cober dankbaar ben. Iedereen heeft echt aandacht en interesse, niets is gespeeld, professionele mensen die echt betrokken zijn."

  Nelleke, Oss
 • "Vincent, de ring is prachtig en precies zoals digitaal ontworpen. Alleen in het echt nog mooier! Dank je wel voor je vakmanschap en het leuke teamwork."

  Floor, Oss
 • Stijlvol, chic en sportief,deze spang is mij lief.

  Ingrid van Driel, Oss
 • Uit de collectie hebben wij samen een mooi ontwerp gekozen, waarin het oude goud van mijn moeders oude sieraden is verwerkt. Het heeft een bijzondere waarde voor mij. Ik wil jullie allemaal graag bedanken voor jullie bijdrage.

  Maria, Amsterdam
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Anita en Hans, Roosendaal
Shopping Cart
Cober over ons


Cober Goudsmeden - Houtstraat 15

Cober Goudsmeden beschikt over een hoogstaand Atelier en de meest vakbekwame Goudsmeden. In eigen Atelier worden jaarlijks nieuwe collecties van het exclusieve sieraden- en horlogemerk Cober ontworpen en vervaardigd van alleen de beste kwaliteit materialen. Daarnaast kunt u bij Cober Goudsmeden uw sieraden naar uw wens laten ontwerpen. Vanuit niets ziet u het perfecte sieraad voor uw ogen verschijnen, in ieder detail aanpasbaar en werkelijk niet te evenaren. 


Algemene voorwaarden  |   Houtstraat 15 5341 GG Oss       0031 (0)412 651 450