Shopping Cart
Cober over ons
< Terug

Van oud goud naar nieuw ontwerp

Indien u oud goud heeft en dit wil om laten smelten tot een nieuw sieraad dan kunnen wij dit voor u verzorgen. We overleggen samen wat uw wensen zijn en maken dan een ontwerp op basis iets wat u gezien heeft of op basis van onze collectie op deze site of in onze vitrines. Wij smelten uw oude goud en maken er prachtige nieuwe sieraden voor terug.

Hoe werkt het prijstechnisch? Het oude goud wordt dan gewogen en getest op het gehalte. Hieruit komt dan een prijs wat u in mindering kunt brengen op de nieuwprijs van het nieuwe sieraad. Oud goud is soms moeilijk opnieuw te gebruiken in nieuwe sieraden in verband met het goudsoldeer wat er in zit. Wij kunnen in dat geval het goud reinigen met een speciaal smeltpoeder en het wel geschikt maken om nieuwe sieraden mee te maken.

Door het goud met palladium te legeren en zuiver goud bij te smelten kunnen we ook witgoud maken van uw oude goud. Als u wilt kunt u eventueel bij het smelten aanwezig zijn zodat u kunt zien dat wij echt uw goud gebruiken.

Op de website staan een aantal voorbeeldjes van het reeds ontworpen sieraden samen met onze klanten. Het is zowel mogelijk om zelf uw sieraad te ontwerpen, zelf uw horloge te ontwerpen, zelf een verlovingsring te ontwerpen en zelf trouwringen te ontwerpen.


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss