Shopping Cart
Cober over ons


Gedenksieraden

Gedenksieraden, sieraden met emotie! Gedenksieraden, om uw dierbare op een prachtige en intieme manier te herinneren. Wij behandelen iedere aanvraag met veel zorg en gaan discreet en respectvol om met persoonlijk verdriet. Juwelier Vincent Cober geeft u persoonlijk advies en kan u goed helpen uw wens te vertalen in een uniek gedenksieraad. Gedenksieraden bieden troost bij het rouwproces. Het laten maken van een gedenksieraad is vaak een emotionele gebeurtenis. Als u persoonlijke elementen verwerkt wilt hebben in een sieraad zoals: het verwerken van as, haar of een vingerafdruk kan Juwelier Cober hierin uitstekend adviseren! Door de vele jaren ervaring en de juiste kennis zijn wij in staat om iedere opdracht succesvol af te ronden. U moet er toch niet aandenken dat er iets mis gaat tijdens het maken van het gedenksieraad waardoor er persoonlijke dingen verloren gaan.

Wat zijn assieraden?

Assieraden zijn sieraden waar het as van een dierbare in verwerkt wordt. Het as kan verwerkt worden in bv: ashanger, asring, oorbel, armband of een ander sieraad. Het as kan ook veilig onder een diamant of onder een edelsteen geplaatst worden. Al onze gedenksieraden worden met de hand gemaakt uit goud of zilver.

Geen standaard collectie gedenksieraden

Wij hebben geen standaard collectie gedenksieraden maar alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit. Alle ideeën worden in alle rust samen met u besproken en kunnen vervolgens worden vormgeven in een digitaal ontwerp. Het hele proces wordt samen met u stap voor stap doorgenomen. Vervolgens smeden wij uw idee tot een tastbaar gedenksieraad.

Erfstukken, als basis voor gedenksieraden

Heeft u gouden sieraden geërfd en u wilt daar een nieuw sieraad van laten maken? Geërfde trouwringen van overleden ouders worden vaak gebruikt als basis voor het maken van gedenksieraden. Door nieuwe technieken zijn de mogelijkheden tegenwoordig onbeperkt. Zo kunnen oude gravures behouden worden en vingerafdrukken verwerkt worden in een nieuw sieraad. Vertel ons uw voorkeur en wij maken het! Alle gedenksieraden worden door ons met de hand gemaakt.

Benieuwd naar onze gedenksieraden?

Het begint allemaal met een bezoek aan onze juwelierszaak in Oss, waar wij voor u klaar staan. Laat u aangenaam verrassen door onze schitterende kwaliteit en vriendelijke service. Wij maken graag genoeg tijd voor u vrij zodat u op een rustige manier de juiste keuzes kunt maken. Om u deze service te bieden werken wij bij voorkeur op afspraak.

Gedenksieraden, om dierbaren te gedenken.

Bekijk hier de route

Hier maakt u uw afspraak

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,

Vincent Cober en team, juwelier Cober in Oss

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss