Shopping Cart
Cober over ons
< Terug

3D ontwerpen

Met behulp van speciale ontwerp programma's kunnen wij een 3 dimensionaal ontwerp maken. Op deze manier kunnen wij, voordat het ontwerp is uitgevoerd, al vaststellen of dat het ontwerp wel aan alle eisen van onze klant voldoet. Samen met u kunnen we het ontwerp van alle kanten bekijken, nog voor dat het uitgevoerd is! Bovendien weet je vooraf exact wat het gewicht zal worden en hoe groot de stenen zijn die je er in gaat verwerken. Zo kan precies worden bepaald wat de uitvoering van het ontwerp zal gaan kosten.

Het ontwerp kan worden geprint of gefreesd in was en dan worden gegoten, of nog met de hand gemaakt worden gemaakt uit plaat en draad. Het ontwerp kan nu ook direct in staal worden gefreesd met een meer-assige freesmachine. Onder andere onze nieuwe horlogelijn is op deze manier gerealiseerd.

Wij hebben onlangs onze nieuwe 3D printer, de solidscape 3Z pro, aan ons machinepark kunnen toevoegen. Deze machine kan digitale ontwerpen regelrecht in gietbare was printen. Deze techniek stelt ons in staat om snel te innoveren in onze collectie, maar ook samen met onze klanten persoonlijke sieraden te ontwerpen.

3D ontwerpen van ringen


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss