Shopping Cart
Cober over ons


Exclusieve sieraden

De exclusieve sieraden ontworpen door Vincent Cober worden vervaardigd uit het mooiste fair trade goud en ingelegd met de prachtigste edelstenen. De kunst van het goudsmeden van top juwelen komt tot leven door passie, liefde en puur vakmanschap. Onze exclusieve sieraden worden daardoor oogverblindend en creëren een onvergetenlijke herinnering. Met trots en passie ontwerpen wij sinds 1991 speciaal voor u de mooiste exclusieve sieraden en juwelen.

Exclusieve Sieraden uit eigen atelier

Alle sieraden worden ontworpen en vervaardigd in eigen atelier in Oss (Noord-Brabant). Het gehele proces van idee, ontwerp tot eindproduct gebeurd in eigen beheer waardoor wij een exclusief sieraad van topkwaliteit kunnen vervaardigen en aanbieden. Er zijn maar weinig juweliers in Nederland die op deze manier te werk gaan en dat zie je terug in onze sieraden.

Exclusieve edelstenen

Exclusieve en zeldzame edelstenen komen uit alle delen van de wereld en worden met veel moeite gewonnen uit moeder Aarde. Wij bezoeken de grootste edelsteen beurzen in de wereld op zoek naar juweeltjes. Diamant, blauwe Saffier, Tourmalijn, Robijn, parels en vele andere edelstenen worden door ons daarna met liefde verwerkt in een prachtig sieraad. Diamanten en edelstenen geven een sieraad een perfecte balans en een prachtige schoonheid. Wij verkopen alleen edelstenen met certificaat van echtheid en uit conflict vrije gebieden. (Kimberley)

Exclusieve gouden sieraden

Bent u op zoek naar een exclusieve gouden ring of een ander exclusief sieraad? Juwelier Cober heeft de juiste kennis, ervaring en materialen om ieder idee te vertalen in een uniek en prachtig sieraad. Of het nu gaat om een gouden ring, prachtige oorbellen, armband of een gouden horloge, alles is mogelijk bij juwelier Cober. Benieuw hoe wij uw idee tot leven laten komen en hoe het sieraad er in het echt uit komt te zien? Doormiddel van 3D software kunnen wij ieder ontwerp vooraf prachtig en levensecht laten zien voordat het sieraad gesmeed wordt.

Afspraak maken met Cober?

Wij heten u dan ook van harte welkom in onze juwelierszaak te Oss, waar wij voor u klaar staan om samen met u uw droom sieraad te verwezenlijken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij bij voorkeur op afspraak. Laat u verrassen en verwennen door de vele mogelijkheden van onze exclusieve sieraden en juwelen. Wij houden van ons vak en willen dat u een tevreden klant wordt en blijft.

Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,
Vincent Cober en team, juwelier Cober in Oss

Maak hier uw afspraak!

© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss