Shopping Cart
Cober over ons


Juwelier Cober

Juwelier Cober vervaardigt sieraden van hoge kwaliteit in het eigen atelier. Exclusieve sieraden van witgoud, geelgoud en roségoud bezet met edelstenen en diamanten worden speciaal voor u gemaakt. Elk Cober sieraad is exclusief en uniek met de hand bewerkt. Al meer dan 25 jaar lang staan Cober sieraden voor identiteit en exclusiviteit. Ringen, armbanden, hangers, colliers en oorstekers zijn volop te vinden in de sieraden collectie, kunt u geen keuze maken? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen sieraad.

Betaalbare sieraden

Betaalbare Sieraden zijn ook terug te vinden in de sieraden collectie van Cober. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze opruiming. Wilt u onze sieraden bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Oss. Om er zeker van te zijn dat wij u alle tijd en aandacht kunnen geven die u nodig heeft, vragen wij u een afspraak te maken.

Sieraden prijzen

Sieraden prijzen zijn erg gevarieerd, de oorzaak hiervan is dat de meeste sieraden bezet zijn met edelstenen of diamanten van verschillende kwaliteiten. Daarnaast speelt ook de keuze van het materiaal een grote rol bij de prijs van een sieraad.

Aanbieding sieraden

Aanbieding sieraden, van topmerken. Cober heeft jarenlang samen gewerkt met merken zoals Niessing, Lapponia en Breuning. Vandaag de dag streven wij onze droom na: enkel Cober sieraden verkopen die vervaardigd zijn in ons eigen atelier. Dat is de reden dat wij afscheid nemen van deze topmerken. Momenteel wordt onze huidige voorraad verkocht tegen kortingen tot 40%, deze artikelen zijn te vinden bij onze opruiming.

Juwelier in Oss

Onze winkel bevindt zich op de houtstraat in Oss. Wij zijn makkelijk bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Bij ons bent u van harte welkom, koffie en thee staat altijd klaar. Wij werken het liefst op afspraak, dit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u onze sieraden komen bewonderen? Maak dan hier een afspraak.

Graag tot ziens en met hartellijke groet,

Vincent Cober en team,
Juwelier Cober te Oss.© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss