Shopping Cart
Cober over ons


Goudsmeden

Goudsmeden doen wij bij Cober alleen met personeel met voldoende vakkennis. Uw sieraden zijn daardoor dan ook van de hoogste kwaliteit en hebben de langste levensduur. Wij werken meestal met ros├ęgoud, witgoud en geelgoud. Wilt u uw oude goud bij ons omtoveren tot een nieuw en modern sieraad is dit natuurlijk ook een van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Oud goud

Oud goud wordt bij Cober niet alleen ingekocht, maar ook omgetoverd tot gedenksieraden. U bent zelfs bij tijdens het gieten van harte welkom. Hiermee geven wij u de unieke kans, ons proces van dichtbij te bekijken en bent u er zeker van dat specifiek uw oud goud verwerkt wordt in een nieuw speciaal sieraad.

Gedenksieraden

Gedenksieraden kunt u bij Cober zelf ontwerpen, u krijgt daarbij hulp van onze designer. Samen met u ontwerpen wij een sieraad dat volledig bij uw wensen en herinneringen. Wij onderschatten de waarde van uw herinneringssieraad niet en ondersteunen u waar mogelijk in tijdens het hele proces.

Goudsmeden in Oss

Goudsmeden in Oss bij Cober aan de houtstraat. Kom gerust langs om onze huidige collectie te bewonderen of de opties voor uw gedenksierraad te bespreken. Bij voorkeur werken wij op afspraak, zo bent u er zeker van dat we u alle tijd en aandacht kunnen geven die u nodig heeft. Maak hier uw afspraak.

Tot ziens en hartelijk groet,
Vincent Cober en Team,
Cober Goudsmeden te Oss


© 2017 Cober.nl - Alle rechten voorbehouden - Telefoon 0412 651 450 - E-mail: info@cober.nl
Adres: Houtstraat 15, 5341 GG, Oss