[ X ]
KLANTEN AAN HET WOORD
 • "We kwamen bij Atelier Cober met een goed idee over onze wensen. Binnen de kortste keren waren we geslaagd met nog mooiere ringen dan we hadden bedacht. We zijn heel erg blij met de service en de fijne mensen bij Atelier Cober. Het heeft zeker bijgedragen aan onze perfecte trouwdag."

  Kris en Nicolet Boon
 • "Wij hebben genoten van ons prachtige cadeau van Cober: twee prachtige dagen in Maastricht. Vorige week belden we om de voucher bij Hotel Beaumont deze week te verzilveren. We hebben genoten van een luxe hotelovernachting."

  Annette en Gilbert Vogels
 • Een perfecte bruiloft, maar de ringen zorgde ervoor dat het helemaal compleet was. We zijn erg blij met onze keuze, dankjewel.

  Pleun en Mathijs
 • Een nieuwe fase... een nieuwe ring... Cober begreep wat we zochten.

  Rieshie en Sharita
 • Vincent, heel erg bedankt voor het mogen bijwonen van het gehele proces waarin onze trouwringen gemaakt werden. Het was een mooie ervaring die we niet snel zullen vergeten. En met het resultaat zijn wij erg tevreden!

  Anita en Hans
Shopping Cart
Atelier Cober sinds 1987

Trouwringen voor mannen

Ringen voor mannen en heren trouwringen staan voor identiteit! Hoewel mannen voorheen meer ingetogen sieraden droegen, wordt de stijl van de hedendaagse man steeds gevarieerder. De trouwring voor de man staat dan ook meer en meer voor een eigen identiteit. Zo kiezen mannen vaker voor een wat meer uitgesproken trouwring. De ring mag steeds vaker uit twee kleuren goud bestaan. Ook wordt er regelmatig voor een breder exemplaar gekozen. Hieronder hebben wij een kleine selectie gemaakt van ringen specifiek voor heren. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook prachtige trouwringen samenstellen uit de overige trouwringen op onze website, of samen met u geheel nieuwe trouwringen ontwerpen.

Federatie goud en zilver Waarborg Holland
Houtstraat 15 5341 GG Oss 0031 (0)412 651 450
Creditcard logo's Veilig online shoppen bij Cober